Löjromstoast med syrad rödlök
Kategori: Förrätter
En lyxig klassiker bland förrätter i vårt avlånga land som smakar utsökt i de allra flesta gommar. Perfekt på nyårsafton!
Använd gärna vår goda, fina svenska löjrom från t.ex. Kalix eller Vänern om du vill lyxa till det lite extra. Vill du lägga lite mindre pengar på rommen kan du köpa den amerikanska löjrommen men tänk på att den ofta inte är lika fast som den svenska och även något saltare. Då mår den bra av att få hänga av sig i en finmaskig sil i 10-15 minuter.
Använd gärna vår goda, fina svenska löjrom från t.ex. Kalix eller Vänern om du vill lyxa till det lite extra. Vill du lägga lite mindre pengar på rommen kan du köpa den amerikanska löjrommen men tänk på att den ofta inte är lika fast som den svenska och även något saltare. Då mår den bra av att få hänga av sig i en finmaskig sil i 10-15 minuter.
![](https://cdn1.cdnme.se/1173849/9-3/lojromstoast-med-syrad-rodlok_5862434e2a6b22a06b73b282.jpg)
4 port.
25 minuter
Syrad rödlök
Syrad rödlök
Löjromstoast
-
4 skivor surdegsbröd, skurna i fyrkanter