Chokladfondant

6st
150g smör
150g mörk choklad
3 ägg
3 äggulor
3 msk socker
3msk vetemjöl (maizena för glutenfritt)
Smält chokladen i en bunke i vattenbad.
Vispa smör och socker mjukt. Tillsätt en äggula i taget och ta sedan i de hela äggen under vispning.
Ta i mjölet och rör ner den smälta chokladen. Häll smeten i en spritspåse. (såhär långt kan du förbereda dagen innan, sätt in smeten i kylen. Ta ut när du vill använda den och låt den rumstempereras först)
Smörj en muffinsform med smör och klipp ut en liten rundel av bakplåtspapper som du lägger i botten, eller använd engångformar. Spritsa i smeten och sätt in i ugnen på 200grader i 10-12minuter, kanterna ska vara gräddade och mitten härligt krämig.
Servera genast som dem är eller med en kula glass till.
Annika säger:
Bloggadress: http://blogofphoto.webblogg.se
Gott!