Kocksnack

Kyckling-couscous (från 8 månader)

Kategori:




350 g kycklinginnerfilé
1 morot
1 palsternacka
1 gul lök
vatten
1 lagerblad
2 kryddpepparkorn
vitpeppar
dragon
2 dl couscous
hackad persilja


Koka couscousen enligt anvisning på paketet.
Tärna kycklingen i små bitar. Skala och tärna lök, morot & palsternacka i små tärningar.
Hetta upp en kastrull med lite olivolja, ta i kycklingen och låt den brynas lätt. Ta i lök, morot och palsternacka och låt steka någon minut tills de mjuknar lätt. Ta i lagerblad, kryddpeppar, 1 msk torkad dragon samt ½ krm malen vitpeppar. Häll på 3dl vatten och låt koka upp, låt sedan sjuda i 10 minuter. Tag upp kryddpeppar och lagerblad. Blanda kycklingen med kokt couscous och lägg upp i portionsburkar á 200 gram. Låt svalna, sätt på lock, märk med innehåll och datum samt frys in.

bloglovin
Kommentera inlägget här: